Монета

Монета Никола ДООЕЛ – Гоце Делчев бб, 1488 Стојаково тел. 070-235-320 Дејност: Преработка на овошје и зеленчук   Спојувајќи го големиот дар од природното, традиционалното и современето со јасната визија за производство и преработка на здрава храна, беше создадена МОНЕТА… Продолжи со читање