Поставени 15 метални контејнери

  На Јавниот повик од Министерство за локална самоуправа, односно Бирото за регионален развој за доделување на средства за финансирање на проекти за развој  на селата, утврдени во Буџетот на Република Македонија за 2014година, општина Богданци аплицираше со Проектот:Набавка на контејнери… Продолжи со читање