Избрано ново раководство на Месната Заедница Стојаково

На изборите за Месен Совет при Месната Заедница во текот на март 2013 год. беше избран Месен Совет во следниот состав:

  • - Никола Шелдаров
  • - Маринчо Бобликриев
  • - Весна Попгонова
  • - Глигорчо Џаков
  •  – Дејан Арнаудов
  • - Томе Арнаудов и
  • - Зоран Пеев.

 Од членовите на советот за претседател на Месниот Совет при Месната Заедница беше избран Никола Шелдаров

 Со помош на Општина Богданци успевме да извршиме обнова на канцалариските простори во поранешниот ресторант. Некогашните простори кој беа користени од Месната Заедница и Месната Канцеларија и просторијата за регистрација на млади брачни парови кој беаа во крајна лоша состојба успевме да ги обновиме и да направиме пријатен и функционален простор за работа на Месната Заедница.

1__11080060_10204046512108764_1713612000_n 2__11082964_10204046512308769_724636033_n

3__11078318_10204046511788756_1908340458_n

4__11091211_10204046513948810_1029002212_n

5__11092098_10204046513628802_418589545_n

6__11078293_10204046512988786_357672896_n

7__11081524_10204046512588776_710942608_n

8__11074922_10204046514148815_520424666_n

9__11079304_10204046513268793_1201524571_n

10__11094329_10204046514308819_138630138_n

11__11087940_10204046512748780_464331381_n

12_11084452_10204046513388796_608914479_n

13__11075150_10204046512868783_1454211810_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *